Service electrica auto

ElectroAuto

Noutati

Canal de Youtube

Nu puteam lipsi de pe platforma video a celor de la Youtube! Dati un subscribe pentru a fi la curent cu tehnici noi de rezolvare a avariilor la sistemele electrice si multe clipuri amuzante. Tot acolo vom posta interventiile cele mai interesante avute in service-ul nostru. Subscribe!

ElectroAuto are un nou site!

De acum este mult mai usor sa intrati in legatura cu noi. ORICARE ar fi problema sistemului electric pentru ORICARE ar fi modelul masinii voastre, nu ezitati sa ne contactati!

Am deschis un cont de Google+!

Putem sa facem parte din cercurile voastre de prieteni si pe Google+ de acum. Vom posta si acolo noutati si informatii interesante din domeniul auto. Va asteptam sa ne dati un +1!

Suntem prezenti si pe Facebook!

Service-ul nostru are si pagina pe cea mai populara retea de socializare. Puteti deveni prietenii nostri virtuali si afla cele mai proaspete noutati din domeniu, clipuri interesante, promotii si nu numai. Va asteptam sa ne dati un like!

Noi modificari la sediul nostru

Anuntam cu mandrie si multa placere schimbarile facute sediului nostru. De acum dispunem de mai mult spatiu si de aparate mai performante pentru a asigura cel mai inalt grad de satisfactie clientilor.
1.

SolicitiAsistenta

>>
Ne contactezi si ne explici problema aparuta la sistemul electric auto
2.

PrimestiIndrumare

Noi evaluam situatia si iti recomandam cea mai buna solutie
3.

ProblemaRezolvata

>>
Service-ul nostru iti rezolva defectiunea in cel mai scurt timp posibil